1
Evropske lige

BLIŽI SE RAZLAZ SA LIVERPULOM: Marković napušta ‘Enfild’ i seli se u Kinu

Objavljeno: 18.01.19 u 11:44

Srpski internacionalac mogao bi uskoro da potpiše ugovor sa novim klubom.

Nekoliko perthodnih sezona Lazar Marković je pokušavao da karijeru vrati na pravi put, kako mu to nije u potpunosti uspelo on je blizu novog izazova.

Kako piše birtanski ‘Dejli mejl‘ nekadašnji igrač Partizana kareriju bi mogao da nastavi u Kini. Odavno Marković nije u planovima kluba sa ‘Enfilda’ pa bi do prekida saradnje šest meseci pre isteka ugovor došlo na obostrano zadovoljstvo. Markovićev ugovor sa ovim klubom ‘težak’ je oko 57 hiljada evra nedeljno, pa mu tako uprava neće praviti problem i da isti raskine, a pogotovo što Srbine trenira sa rezervnim timom i nije u četi Jirgena Klopa.

Marković je sebi dodatno zakomplikovao situaciju kada je letos nezadovoljan finansijskim uslovima odbio da ode na pozajmicu u Anderleht. Srbin je u Liverpul stigao 2014. godine iz Benfike za 25 miliona evra, a u Premijer ligi odigrao je samo 19 mečeva. Odlazio je vezista i na nekoliko pozajmica, u Fenerbahče, Hal, lisabonski Sporting i Anderleht, a za nacionalni tim igrao je 22 puta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter