0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Kapitalno pojačanje na ‘Marakani’, u Humskoj predstavljen ‘Nejmar’, ali i jedan odlazak koji će boleti navijače

Objavljeno: 17.01.19 u 23:30

Polako je došao trenutak da stavimo i 17. januar „ad akta“, a videli smo nekoliko veoma interesantnih vesti, pogotovo kada su u pitanju naši najtrofejniji klubovi, Crvena zvezda i Partizan.

Prelazni rok u fudbalskoj Superligi Srbije još uvek traje, a danas su na tom polju bili aktivni i crveno i crno-beli.

U Crvenu zvezdu stiglo je po mnogima kapitalno pojačanje, ali bi klub mogao da napusti jedan od nosilaca igre. A po svemu sudeći Zvezda je i definitivno ostala bez jednog od članova istorijske generacije.

Što se Partizana tiče, crno-beli su danas predstavili svog „Nejmara“, a sportski direktor Ivica Iliev je najavio da to nije kraj, i da dolasci i odlasci tek slede. A jedan od onih koji bi mogli da napuste Humsku jeste i ljubimac navijača Partizana.

O tome šta navijači mogu da očekuju pričao je i Milan Dudić, ali i legenda crno-belih, Dževad Prekazi.

Košarkaška sekcija jača je za jednog od najvećih talenata sa ovih prostora, a košarkaš FMP-a i već viđeno pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu karijeru će ipak nastaviti van granica naše zemlje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter