3
Domaći fudbal

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

MILAN DUDIĆ: Nđe će značiti Partizanu, nije mu defanziva slabost

Objavljeno: 17.01.19 u 18:22

Bivši fudbaler Crvene zvezde je učestvovao u dovođenju Muse Nđea u Humsku.

Kao čovek dobro upućen u dešavanja u norveškom šampionatu, i Milan Dudić je dao svoj sud o najnovijem pojačanju Partizana.

Nekadašnji fudbaler crno-belih Bojan Zajić je govorio o dovođenju Ndžijea u Partizan i njegovim manama u defanzivi, sa čim se nije složio Dudić koji već duže vreme prati pomenutog fudbalera.

Nđe će značiti Partizanu, bio je najbolji fudbaler Stabeka! Dobro igra protiv bloka i može da pobegne u prostor. Ne mislim da mu je defanziva slabija strana, ali svako ima pravo na mišljenje. Uostalom, videćete – biće dobar, rekao je Milan Dudić.

0
0

3 Komentara

  1. Cim je dzabe ovaj je dobar,mozda nije los za igrice na plejstejsenu.A i Ilijev kad te ishvali procice kao Suma.Dobra nam ova lopovska i nestrucna uprava.Oni se razumeju kako da preletis iz jedne stranke u drugu p,pokrades sta ima da se pokrade pa ajde Jovo nanovo.A u Partizanu su po nalogu velikog vodje da od nas naprave ono sto smo sada.Treca ekipa u Velikoj Srbiji.Docice vreme kada ce i Surdulica da bude jaca od nas.Mars iz Partizana lopovi i neznalice.A i mi navijaci smo jaki cutimo i aminujemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter