0
ATP

AO: Pobede sestara Vilijams, Halep, Raonića i Nišikorija

Objavljeno: 17.01.19 u 13:51

Sedmostruka šampiona Otvorenog prvenstva Australije Amerikanka Serena Vilijams plasirala se danas u treće kolo tog turnira u Melburnu, pošto je pobedila Kanađanku Eženi Bušar posle dva seta, 6:2, 6:2.

Serena Vilijams je pobedila posle 70 minuta, šest puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka.

Amerikanka u Melburnu pokušava da osvoji 24. grend slem titulu. Ona je poslednji put 2017. godine trijumfovala na Australijan openu, dok je bila trudna.

Vilijams će u trećem kolu igrati protiv Ukrajinke Darije Jastremske, koja je napravila iznenađenje i pobedila Španjolku Karlu Suares Navaro sa 6:3, 3:6, 6:1.

U treće kolo plasirala se i Venus Vilijams, pobedom protiv Francuskinje Aliz bsa 6:3, 4:6, 6:0. Ona će igrati protiv prve teniserke sveta Rumunke Simone Halep.

Prošlogodišnja finalistkinja Halep je u drugom kolu bila bolja od Amerikanke Sofije Kenin sa 6:3, 6:7, 6:4.

Kanađanin Miloš Raonić plasirao se u treće kolo pošto je pobedio Švajcarca Stana Vavrinku sa 7:6, 6:7, 7:6, 7:6. Raonić će igrati protiv Francuza Pjera Igoa Erbera.

Japanski teniser Kei Nišikori pobedio je posle skoro četiri sata u drugom kolu Ivu Karlovića iz Hrvatske sa 6:3, 7:6, 5:7, 5:7, 7:6. Osmi nosilac će u trećem kolu igrati protiv Portugalca Žoaa Souze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter