0
Domaći fudbal

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

UDARNE VESTI DANA: Partizanu stigao napadač, najavljen je još jedan, a pojačala se i Zvezda! Barsa ima plan za Jovića

Objavljeno: 16.01.19 u 23:25

Ovu sredu obeležile su transfer vesti naših najvećih rivala, ali i plan Barselone za dovođenje Luke Jovića, uz nekoliko zanimljivih vesti iz rukometa i košarke.

Kao što smo pre par dana najavili, Partizanov krilni napadač iz Norveške je danas sleteo u Beograd i sutra će biti predstavljen na stadionu u Humskoj. Međutim, jedan srpski fudbaler iz Norveške nije imao puno reči hvale o njemu.

Crno-beli su već spremili još jedno pojačanje iz Skandinavije, ovog puta u pitanju je Nigerijac, ali se za njega čeka potvrda, dok je Humsku napustio desni bek i prešao u Spartak.

I Crvena zvezda je objavila dovođenje napadača, i to iz komšiluka, dok je za to vreme Marko Marin prikazao pravu bravuru na pripremama u Pafosu.

Ipak, i pored svih tih vesti, najveću pažnju privukla je informacija da je Barsa skovala plan za dovođenje Luke Jovića, a posebno da bi Crvena zvezda od toga mogla da zaradi.

Kada je reč o košarci, Zvezdin biser se otisnuo u inostranstvo kod bivšeg trenera Partizana, a iz sveta rukometa nam stiže najatraktivniji potez dosadašnjeg toka Svetskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter