0
Ostali sportovi

SVETSKO PRVENSTVO: Hrvatska nastavila niz pobeda, Mađari izbegli poraz

Objavljeno: 16.01.19 u 19:35

U toku današnjeg dana odigrane su četiri utakmice.

Grupna faza takmičenja ulazi u završnu fazu.

Reprezentacija Angole doživela je drugi poraz na turniru, a ovog puta od njih je bila bolja selekcija Argentine, koja je slavila rezultatom 33:26. Gaučose je sa sedam postignutih golova predvodio Simon, dok je Bonano postigao jedan manje, a na drugoj strani sedam je postigao Fererira, a šest Hebo.

Reprezentacija Islanda uspela je da u veoma neizvesnom meču savlada Japan i tako nastavi borbu za prolaz u narednu rundu. Sigurmnson je sa pet golova bio najbolji u ovoj ekipi, dok je četiri golova postigao Gunarson. U poraženom sastavu Agari je postigao četiri gola.

Reprezentacija Hrvaatske od starta šampionata zna samo za slast pobede i danas je opravdala ulogu favorita protiv Bahreina. Vatreni su slavili rezultatom 32:20, a posebno inspirisan za igru bio je Strlek koji je čak 11 puta pogađao mrežu.

Najzanimljivija od svih bila je utakmica između Mađarske i Egipta. Rezultat je tokom čitavog duela bio na klackalici, na poluvremenu je bilo nerešeno, a Mađari su u samom finišu ibegli poraz. Bodo i Lekai su postigli po šest golova za Mađarsku, dok je za Egipat Zainelbadin postiao sedam.

Svetsko prvenstvo, rezultati

Sreda

Grupa B

Japan – Island 21:25
Hrvatska – Bahrein 32:20
20.30 Makedonija – Španija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D

Angola – Argentina 26:33
Mađarska – Egipat 30:30
20.30 Mađarska – Egipat

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter