0
Evropske lige

SUPERKUP ITALIJE: Ronaldo se pobrinuo za prvi trofej u Juventusu, a to je učinio ‘za dlaku’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.19 u 20:26

Dominacija Juventusa nastavljena je i u ovogodišnjem izdanju Superkupa Italije, u kom je u Džedi savladao Milan sa 1:0 (0:0).

U Saudijskoj Arabiji odigran je, očekivano, tvrd meč između dva velika rivala, ali koje poslednjih nekoliko godina ipak razdvaja određeni kvalitet. Danas je ta razlika bio Kristijano Ronaldo.

Juventus je dominirao na ovom susretu, imao potpunu kontrolu utakmice, a osim prečke koju je pogodio Kutrone, Milan je malo toga pokazao.

Trenutan odluke viđene je u 62. minutu, kada je Miralem Pjanić spojio sa golom Kristijana Ronalda, a Portugalac izbegao ofsajd bukvalno ‘za dlaku’, što je potvrdio i VAR, mada će svakako ‘roso-neri’ da imaju primedbe.

Buniće se i zbog crvenog kartona koji je dodeljen Kesiju u 76. minutu, a sve nakon što mu je sudija dodelio žuti karton, a tek nakon asistencije VAR tehnologije i isključenje.

Milan nije uspeo da sa igračem manje promeni stanje na terenu i Kristijano Ronaldo se na kraju radovao svom prvom trofeju u dresu Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter