0
Evropske lige

O OVOME BRUJI ITALIJA: Gonzalo Iguain izgubio kompas – opet u sukobu sa saigračem iz Juventusa! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.19 u 22:45

Juventus je još jednom porazio Milan, ovog puta u okviru Superkupa Italije, a to je teško palo još uvek aktuelnom igraču ‘stare dame’ na pozajmici u Milanu, Gonzalu Iguainu.

Svoju dominaciju nad Milanom, ali i ostalim italijanskim timovima, Juventus je potvrdio trijumfom od 1:0 u Džedi, a jedini gol dao je Kristijano Ronaldo, upravo igrač koji je ‘izbacio’ Iguaina iz Torina.

Možda je i to iznerviralo Argentinca koji je u igru ušao tek pred kraj meča i ponovo nije pokazao ništa, kao i u meču Serije A, kada je Juve slavio na San Siru sa 2:0.

Sve što je Iguainu preostalo jeste da uđe u žustru raspravu sa saigračima iz svog još uvek aktuelnog kluba, pre svih Leonardom Bonućijem, prošlogodišnjim igračem Milana.

Italijanski mediji to su procenili kao definitivan kraj Iguaina u Juventusu, čak i kada mu istekne pozajmica u Milanu, a hoće li preći u Čelsi kao što se danima piše, ostaje da vidimo.

Navijači na društvenim mrežama njegovu sezonu u Milanu sumirali su kroz ove četiri slike:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter