1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HS NAJAVIO: Desni bek Partizana se preselio u Suboticu, čeka se još jedno pojačanje iz inostranstva

Objavljeno: 16.01.19 u 09:45

Humsku bi uskoro trebalo da napusti još jedan igrač, a očekuje se dolazak još jednog stranog fudbalera.

Klubovi su postigli dogovor i kako je HotSport najavio Luka Cucin se preselio u Spartak iz Subotice. Desni bek je do kraja sezone napustio Partizan i pozajmljen je „plavim golubovima“ koji su tako pojačali ekipu koju sa klupe predvodi Predrag Rogan. Defanzivac nije igrao jesenas i samo je nastupio u Kupu Srbije protiv Kolubare, a sada hoće da kroz minutažu u ‘eliti’ da bude na velikoj pozornici Srbije. Narednih dana očekuje se odlazak i Saše Zdjelara, koji se nalazi na korak do selidbe u Bordo. Izgleda da eventualni posao cupka u mestu i da se traži nova opcija za bivšeg igrača Olimpijakosa.

Prvo pojačanje Nđije sutra stiže u Beograd i sledi zvanična promocija u Humskoj, a prema planovima crno-beli pokušavaju iz Evrope da angažuju ofanzivnog vezistu i desnog beka. Postoji nekoliko opcija i čeka se konačna odluka.

Dok uprava kuje planove oko pojačanja, ekipa pod dirigentskom palicom Zorana Bate Mirkovića vredno radi u Beogradu pred odlazak na završnu fazu priprema u Turskoj.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter