0
Fudbal

AZIJSKI KUP: Iran i Irak ‘nisu hteli’ da igraju, pobeda Vijetnama za nadu

Objavljeno: 16.01.19 u 18:55

Kada je reč o grupi E Azijskog kupa, dva sigurna učesnika druge faze znali smo od ranije, dok je Vijetnam sa tri boda takođe blizu plasmana dalje.

Kada je reč o prva dva mesta u ovoj grupi, nije bilo puno dileme, budući da su Iran i Irak imali po šest bodova pre poslednjeg kola i, prema tome, ni njihov međusobni okršaj nije odneo mnogo uzbuđenja.

Odigrali su meč bez golova, a kako je Iran imao mnogo bolju gol razliku u dosadašnjem toku takmičenja, osvojio je prvo mesto, dok će Irak dalje proći sa druge pozicije.

Nešto interesantnije bilo je u okršaju Vijetnama i Jemena i pobednik tog meča stiče ozbiljnu šansu da iz poretka trećeplasiranih ekipa prođe dalje.

To će biti Vijetnam, koji je slavio sa 2:0 golovima Kvang Haija u 38. i Ngok Haija u 64. minutu. Ipak, njihova sudbina biće poznata posle kompletiranja svih rezultata, odnosno, poslednjih kola u grupama E i F.

Azijski kup, 3. kolo:

Grupa D

Iran – Irak 0:0

Vijetnam – Jemen 2:0 (1:0)
(Kvang Hai 38, Ngok Hai 64)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter