0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Poraz Partizana u Evrokupu, u Zvezdu stižu dva nova igrača – crno-belima ponuđen ‘vunderkind’, a stiglo i prvo pojačanje

Objavljeno: 15.01.19 u 23:30

Vesti koje su obeležile današnji dan tiču se nastupa crno-belih, ali i transfer pijace…

Izabranici Andree Trinkijerija doživeli su poraz na svom terenu, dok je srpska rukometna selekcija stigla do prve pobede na Svetskom prvenstvu.

Košarkaši Monaka nakon što su savladali Crvenu zvezdu u grupnoj fazi Evrokupa, sada su u Top 16 delu bili bolji i od Partizana. Nakon ove utakmice svoje viđenje izneli su Stefan Janković, ali i igrač gostujuće ekipe Elmedin Kikanović. Jedna slika obeležila je večerašnji duel, a nakon utakmice desilo se nešto neočekivano između navijača Partizana i igrača Monaka.

Crvena zvezda uskoro bi mogla da dovede novog napadača, i to iz Bugarske, a najbolji strelac Superlige bi trebalo da stigne u Ljutice Bogdana. Na Marakani je danas potpisan novi ugovor, a nekadašnji igrač ovog kluba postigao je prvenac za hrvatski klub u koji je nedavno stigao.

Crno-beli bi mogli da dobiju veliko pojačanje, i to u vidu jednog od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora koji je ponuđen klubu. Novi igrač Partizana, na neverovatan način je pristao i potpisao ugovor sa ovim klubom, a crno-beli su i definitivno ostali bez zvučnog pojačanja.

Srpska fudbalska reprezentacija neće iči na turneju koja je planirana, a sve zbog bizarnog razloga. U svlačionici Fulama ne vlada najbolja atmosfera, a srpski internacionalac Aleksandar Mitrović sukobio se fizički sa jednim saigračem.

Srpski centar Boban Marjanović ne igra previše u poslednje vreme, ali je zato jednim svojim potezom oduševio američku javnost.

Izabranici Nenada Peruničića stigli su do prve pobede na Svetskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter