0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Partizan na Monako, Srbija na Koreju, a Degenekova Australija na Siriju

Objavljeno: 15.01.19 u 08:50

Utakmica košarkaša Partizana, kao i rukometne reprezentacije glavni su sportski događaji za danas.

Crno-beli dobrim igrama drže lidersku poziciju u grupi, a priliku za novi trijumf oni imaju večeras protiv francuskog rivala.

U sklopu Top 16 faze ovog takmičenja na megdan izabranicima Andree Trinkijerija stiže ekipa Monaka, utakmica u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ počinje u 19 sati, a prenos je na prvom kanalu Sport kluba. Na drugom kanalu ove televizije od 21 čas možete gledati meč između Unikahe i Limoža, a od 18 na trećem utakmicu Zenit – Andora.

Takođe, na trećem kanalu Sport kluba od 20.45 časova počeće prenos duela Blekburn – Njukasl u sklopu engleskog FA Kupa.

Televizija Arena sport i danas donosi nekoliko prenosa Svetskog prvenstva u rukometu. Od 17.14 sati na prvom kanalu je prenos meča koji igra naša selekcija protiv Koreje, od 20.30 duel Nemačka – Francuska.

Od 14.30 sati na drugom kanalu ove televizije možete pratiti duela Azijskog kupa između Australije za koju nastupa doskorašnji defanzivac Crvena zvezda Miloš Degenek i Sirije, a na trećem od 21.30 utakmicu španskog kupa između Valensije i Sporting Hihona za koji nastupa Uroš Đurđević.

Nakon ponoći televizija Eurosport prenosiće nekoliko mečeva sa Australijan opena, a evo i kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter