6
Domaći fudbal

MUSA NĐIJE – NOVO OTKROVENJE ILIEVA: Pogledajte majstoriju tamnoputog Norvežanina za TV špice (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.19 u 00:06

Partizan je doveo prvo zimsko pojačanje, reč je 23-godišnjem momku rođenom u Oslu, ali je poreklom iz Gambije.

Musa Nđije igra na poziciji krilnog napadača, ali se prošle sezone nije baš nadavao golova u dresu Stabeka, učinak je bio ‘jedan’. Prethodnih sezona je bio nešto efikasniji, a mi smo pronašli neke od pogodaka mladog Norvežanina.

Jedan je bio za TV špice, a evo i da se uverite u njegove kvalitete:

0
0

6 Komentara

  1. Ajde Iko, bre, trzni onog najavljivanog decka iz Francuske, on je zaista kapitalac, novi Leo! Daj ga pa koliko kosta da kosta! Sad se pravi tim za Evropu , treba ekipu uigrati kroz ligu.. Ne dovodi igrace starijen od 25 godina, i trazi momke koji su slobodni, koji poseduju vec ozbiljno iskustvo iz jakih liga. Imamo pred sobom primere Lea, Evertona, Moreire,Klea , i ostalih brojnih igraca koje smo uspesno akvizirali i koji su postali zvezde u nasem Partizanu. Imate i primer iz komsiluka, ne morate ici dalje. A uvek gledati da nase mlade momke bacimo u vatru, omogucimo im da debituju,pa ako je potrebnoda odu u neki superligaski klub polusezonu ili celu godinu uz obaveznu klauzulu o odigravanju minimalno 60-70 posto utakmica ,gledano kroz minute u igri. Onda ce nam se vratiti spremni za ozbiljne izazove. Ne otpustajmo lako nasu decu koju smo skolovali za druge. Dajmo ih na pozajmicu da se iskazu,to ne mogu uraditi sedeci na klupi. Bata bi morao malo biti fleksibilniji u tom smislu, nedopustivo je da nije dao koji minut malom Kokiru! To mu navijaci ne mogu oprostiti, dzaba prica i opravdanja, ganjanje rezultata…. morao je momak debitovati!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne, nije on Suma, nemate bas razloga da tako sa nipodastavanjem pricate o decku.Suma je izuzetno talentovan za fudbal ali, na njegovu zalost on nema mnogo drugih elemenata za igranje modernog fudbala. Njegov pristup takmicenju je mizerija, on je momak za seoske poljane, za zongleraj i neobavezno takmicarsko nadmudrivanje. Ne poseduje profesionalni pristup igri, jednostavno on nije prepoznao smisao takmicenja i odgovornosti u igri. Uz to, rekao bih da je i izvanfudbalski, izvansportski, depresivna priroda koja ima „svoj svet“ a fudbal nije igra za one koji poseduju manjak inspiracije.On nije kolektivni ssraf , on je individualac koji se zadovoljava sa „svojim indvidualnim show-time-om i ne mari za kolektvnim doprinosom!
    Mousa je takodje talentovan momak, ume dosta toga u fudbalu i uopste ga ne vidim ni u cemu slicnog Sumi. On poseduje voljni momenat i sigurno ce uspeti u Partizanu. Njegov dolazak je najava odlaska jednog krilnog napadaca, moguce Bambija ili Meska Jankovica a mozda i obojice, s obzirom na najavu da dolazi i Lutovac sa Banjice.Dobro je da je Mousa mlad igrac i da ima prostora za ozbiljan napredak a Partizan bi mogao dobro da prodje sa njim s obzirom i da je dosao bez obestecenja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter