0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KRČKA SE’: Najbolji strelac Superlige za koji dan bi mogao na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 15.01.19 u 18:15

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije veliko pojačanje na poziciji napadača ili krilnog napadača, pregovori su u toku.

Voli uprava Crvene zvezde da pazari u Kruševcu. Posle Marka Gobeljića i Miloša Vulića uskoro bi na naš najveći stadion mogao najbolji strelac Superlige Srbije Aleksa Vukanović. Kako je HotSportu (najavili još pre desetak dana) potvrđeno od bliskog izvora klubu pregovori su u toku i brzonogi napdač bi u naredna dva-tri dana mogao da stavi paraf na ugovor sa crveno-belima.

Kako saznajemo cena napadača je oko 350 hiljada evra. Aleksi Vukanoviću za šest meseci ističe ugovor sa Napretkom, ali Zvezda ne želi da čeka, jer postoje ponude iz inostranstva. Dolaskom Alekse Vukanovića trener Vladan Milojević bi ojačao konkurenciju na bokovima gde su za sada neprikosoveni El Fardu Ben i Marko Marin. Šansu vrebaju Džonantan Kafu, Slavoljub Srnić, Veljko Simić i Milan Jevtović o čijem se odlasku spekuliše.

Aleksa Vukanović je ove jeseni odigrao 20 utakmica za Napredak i postigao je 13 golova. U novogodišnjem intervjuu za HotSport je napadač otkrio da je navijač Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter