1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOL NA PREMIJERI: Nekadašnji Zvezdin napadač na sjajan način debitovao za novi klub u Hrvatskoj (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.19 u 22:31

Na sjajan način je debitovao nekadašnji napadač Crvene zvezde u novom klubu.

Srpski internacionalac Andrija Kaluđerović na prvoj utakmici u novom klubu postigao je pogodak.

On je u drugom mintu utakmice koju je njegov Inter iz Zaprešića igrao protiv Rudeša postigao pogodak. Ovo je bio jedan od bržih debitantskih golova, a pored Kaluđerovića u ovaj klub je stigao i Ivan Tatomirović, koji je takođe debitovao na ovoj prijateljskoj utakmici.

(VIDEO:YouTube/HalfSpace analysis)

U razgovoru za klupski sajt srpski napdač govorio je o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi, ali i radu sa Robertom Prosinečkim.

– To se ne zaboravlja. Zvezda je najveći klub u mojoj karijeri, kao što svi u Hrvatskoj žele igrati za Dinamo ili Hajduk, tako se u Srbiji doživljavaju Zvezda i Partizan. U Zvezdinom dresu bio sam najbolji strelac lige, nastupao u večitim derbijima s Partizanom. Nismo tada osvojili titulu prvaka, ali jesmo Kup, rekao je Kaluđerović

Ovaj napadač u karijeri je igrao za brojne klubove na raznim kontinetima.

– Najlepše mi je bilo u gdje sam igrao za Rasing Santander, te Australiji i na Novom Zelandu. Iskustva su izvrsna, to jednostavno treba doživeti, kazao je novi igrač kluba iz Zaprešića.

Pored dvojice novajlija u Interu igra još jedan Srbin. Reč je o nekadašnjem igraču OFK Beograda, Komnenu Andriću, koji je najbolji strelac.

0
0

1 Komentara

  1. E e moj kaluđeru 21 klub u karijeri užas pravi… a nigde nije ostavio traga, a jedini koji će moći uskoro da mu parira Slađan Šćepović trenutno 14 klub…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter