0
Evropske lige

VREME JE ZA DIZANJE SIDRA: Hoće li Mitrogol poput Arnautovića ipak otići u Kinu!?

Objavljeno: 14.01.19 u 19:05

Nije tajna da Guangžu Evergrande želi srpskog gorostasa Aleksandra Mitrovića, a izgleda da se i mišljenje čelnika Fulama promenilo.

Marko Arnautović je prvi povukao nogu. Jasno je poručio upravi Vest Hema ‘želim u Kinu’. ‘Čekićarima’ su sada vezane ruke, jer bolje je uzeti 40 miliona evra, nego u timu imati nezadovoljnog već kontroverznog napadača kakav je Arnautović. Sada se postavlja pitanje šta će biti sa Fulamom i Aleksandrom Mitrovićem?

Interesovanje Guangžu Evergrandea postoji, ‘zmajevima’ je prekopotreban napadač razbijač kog će loptama hraniti Paulinjo, Taliska i Rikardo Gulart ako ostane. Prva ponuda poslata Fulamu za Aleksandra Mitrovića je glasila 55 miliona evra, ali je ona navodno odbijena. Ipak, ako dođe druga, raspoloženje bi moglo da se promeni…

Naime, kako nezvanično saznajemo srpski golgeter nije više toliko srećan na ‘Krejven Kotidžu’. Odlaskom Slaviše Jokanovića i entuzijazam Mitrogola je oslabio. Samim tim sada u Londonu ozbiljno razmišljaju da li propustiti šansu i zaraditi odgroman novac prodajom Srbina i pokušati jeftinijom zamenom se izboriti za opstanak u Premijer ligi.

Takođe, kod čelnika Fulama Šahida Kana postoji bojazan da bi njegov tim mogao da se vrati u Čempionšip, a samim tim bi i cena Aleksandra Mitrovića bila drastično manja. Zbog toga se u Londonu ipak razmišlja o prihvatanju ponude sa dalekog i bogatog istoka.

Naravno, sve je i u rukama Aleksandra Mitrovića, jer se čini da je još uvek mlad da napusti evropski fudbal i preseli se u Kinu. Sa finansijske strane za njega bi to bio pun pogodak, ali nije sve u novcu. Možda Mitrogol ipak sačeka da se javi neko iz Evrope, mada klub sa Starog kontinenta Fulamu ne može da ponudi ono što može uprava ekipe koju sa klupe predvodi Fabio Kanavaro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter