1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SI: Sjajan je osećaj igrati protiv brata; TRINKIJERI: Želimo da uživamo pred našim sjajnim navijačima!

Objavljeno: 14.01.19 u 13:29

Košarkaši Partizana u utorak dočekuju Monako u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa.

U prva dva kola, oba tima imaju učinak od jedne pobede i jednog poraza, a crno-beli se zbog boljeg koš količnika nalaze se na liderskoj poziciji grupe.

Krilo Partizana Bandža Si smatra da njegovom timu neće biti lako sutra.

– Biće veoma teško igrati protiv Monaka, U timu imaju puno iskusnih igrača, sa nekima od njih sam imao priliku da igram i znam koliko opasni mogu da budu. Talentovani su, atletski veoma dobri, ali mi ćemo se dobro pripremiti za izazov koji je ispred nas. Fokusiraćemo se na sebe i na ono što mi najbolje možemo da uradimo da bismo došli do pobede, rekao je Si.

Ovoj momak u utorak će na suprotnoj strani imati rođenog brata.

– Igrati protiv brata, za mene je uvek poseban osećaj. Do sada, igrao sam protiv njega čak 12 puta, ali ovo je prvi put da se srećemo od kad sam u Partizanu. Definitivno mogu da kažem kako je fenomenalan osećaj igrati protiv članova porodice, jer su te utakmice uvek veoma, veoma, dobre, istakao je Si.

FOTO: STARSPORT

Plejmejker Partizana Markus Pejdž, takođe ističe da će sutrašnji meč biti težak.

– Sutra je veoma važna utakmica za nas i svi smo itekako uzbuđeni zbog toga. Igrali smo veoma dobro poslednjoj utakmici Evrokupa na domaćem terenu, i želimo da tako nastavimo i da nastavimo pobednički niz na domaćem terenu. Na taj način želimo da ostanemo na vrhu tabele i da povećamo naše šanse za prolazak u četvrtfinale. Biće teško, oni su sjajan tim, ali ako budemo odigrali dobru utakmicu, snažno i timski, mislim da imamo dobre šanse za pobedu, poručio je Pejdž.

Italijanski stručnjak dodao je da će njegovi igrači pokušati da igru podignu na viši nivo.

– Pred nama je nova sjajna utakmica Top 16 faze Evrokupa pred našim sjajnim navijačima. Monako je veoma, veoma solidan tim sa fenomenalnim trenerom. Ova utakmica je odlična šansa za nas da ponovo uživamo i da pokušamo da još jedom podignemo naš nivo igre, rekao je Trinkijeri.

FOTO: STARSPORT

Utakmica u dovrani ‘Aleksandar Nikolić’ počinje u 19 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter