0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI TRENING ZVEZDE NA KIPRU: To je dobro, ajmo još malo! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.19 u 19:30

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Kipar gde su u Pafosu danas odradili prvi trening van Beograda.

Radilo se od 17 časova na terenu ‘Stelos Kurjakidis’, a reč je o bazičnom delu priprema. Samim tim četi Vladana Milojevića nije bilo nimalo lako. Trening je trajao skoro sat i po vremena, a pored trčanja i kondicije radilo se pomalo i sa loptom.

Počelo se laganim trčanjem oko terena koje je poveo kondicioni trener Ivan Vučetić, petorica golmana su pod komandom Dušana Gašića imala svoj ritam, a zatim se prešlo na vežbe zagrevanja.

Uvodni rad je podrazumevao razgibavanja i zagrevanje kroz takozvane vežbe mobilnosti koje su veoma bitne za ovu fazu priprema. Nakon toga se prešlo na pas igru i vežbe dodavanja uz istrčavanja oko zamišljenih rivala kroz aerobni režim rada.

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle toga je fokus bio na uvežbavanju poseda lopte u sesijama, potom uz ograničen broj dodira sa loptom i za kraj je ostavljena intervalna igra na dva gola. Stručni štab uvek striktno vodi računa o svim detaljima kako bi ekipa bila najspremnija za izazove koji je očekuju u drugom delu sezone.

Na samom terenu čuo se samo šef stručnog štaba Vladan Milojević koji je govorio ‘Tako je, bravo momci. To je dobro, ajmo još malo’. Evo kako je izgledao prvi trening na Kipru:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter