1
Ostali sportovi

OGLASIO SE PARTIZAN POVODOM TUČE RODITELJA: Veliki šamar našem sistemu!

Objavljeno: 14.01.19 u 16:35

Partizan je izdao saopštenje u kom je oštro osudio tuču roditelja na utakmici svojih mlađih selekcija, ali i dao ‘savet’ istim tim roditeljima.

U utakmici između Partizana i Beograda, mladih vaterpolista do 14 godina, došlo je do tuče roditelja, pa čak i majki dece.

Zbog toga se saopštenjem ogalsio VK Partizan:

Vaterpolo Klub Partizan je oduvek bio sinonim za uspeh, rad, posvećenost i disciplinu. Klub koji je iznedrio najveće vaterpolo asove svih vremena. Klub koji je kroz godine bio stub naše vaterpolo reprezentacije. Klub gde se sklapaju prava prijateljstva, gde se uči sistem ‘svi za jednog, jedan za sve’. Nemili događaj koji se dogodio na našem bazenu je veliki šamar našem sistemu.

– Dragi roditelji, možda je vaše dete stvoreno da bude pisac, lekar, obućar, košarkaš. Naše neostvarene ambicije ne treba da prenosimo na te mlade ljude i učimo ih pogrešnim vrednostima. Nisi bolji ukoliko povrediš protivnika, nisi jači ako primenjuješ silu. VK Partizan je uvek imao za cilj da skolni decu sa ulice i usadi im prave vrednosti. Ne učite decu da se stvari rešavaju ovako, ovom svetu nema pomoći ako se tome uz zajedničku borbu ne stane na put! Pomozite nam da zajedno pravimo životne šampione, za nas je svako dete posebno i zaslužuje šansu da svoje detinjstvo provede najbezbrižnije što može! Izaberimo pravi put, častan i dajmo svi po malo doprinos u poboljšanju dečijeg odrastanja – piše u saopštenju VK Partizan.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter