0
ATP

FOTO: PRINTSCREEN

MAREJ ELIMINISAN SA AO: Britanac u suzama napustio teren, publika mu dugo aplaudirala (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.19 u 13:55

Endi Marej završio je učešće na ovogodišnjem Australijan openu.

Njega je u prvom kolu eliminisao Robeto Bautista Agut.

Španski teniser slavio je rezultatom 3:2, po setovima 6:4, 6:4, 6:7 (5:7), 6:7 (4:7), 6:2. Marej, koji se trenutno nalazi na 230. poziciji na ATP listi, najavio je na konferenciji da poslednji put u karijeri igra u Melburnu, a na kraju nije moga da sakrije emocije.

Nakon više od četiri sata kvalitetnog tenisa britanski teiser uspeo je da se vrati u ovaj duel i pored toga što je imao zaostatak od dva seta. Međutim on nije uspeo da dođe do poputnog preokreta na turniru na kojem je pet puta igrao finale, od toga četri puta izgubio od Novaka, a jednom od Federera.

Marej je najavio da će se ove godiene usled zdravstvenih problema oprostiti od tenisa, a da će mu možda Australijan open biti poslednji turnir. Nakon godinu dana od opercije kuka on se vratio igranju, ali izgleda da su povrede uzele danak. Publika u Melburnu dugim aplauzom je pozdravila Britanca.

Agut, koji se trenutno nalazi na 24. poziciji u narednom kolu igraće protiv Džona Milmana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter