0
Evropske lige

HOĆE ‘RAT’: Hadson Odoi je spreman da 18 meseci ne igra fudbal kako bi prešao u Bajern

Objavljeno: 14.01.19 u 17:30

Engleska tinejdž zvezda Hadson Odoi šokirao je javnost odlukom da bojkotuje svoj klub Čelsi, a razlog je blokada transfera.

Zapeo je Bajern da na sve načine u svoje redove dovede mladog 18-godišnjeg Hadsona Odoija. Čak ni mladi Englez ne krije želju da se preseli u Minhen. Ipak, ponuda od 35 miliona evra koju je poslao Bajern je malo ‘plavcima’. Zbog toga se Hadson Odoi odlučio na ‘štrajk’.

Naime, kako prenose ‘ostrvski’ mediji mladi fudbaler Čelsija ne želi da ostane na ‘Stamford bridžu’, a kako bi naterao Romana Abramoviča i saradnike da ga prodaju preti da neće igrati fudbal naradenih 18 meseci. To jest do 2020. godine kada bi postao slobodan igrač i za samo 500 hiljada evra na ime FIFA kompenzacije prešao na ‘Alijanc arenu’.

Sada je sve u rukama Čelsija kome bi sigurno bilo bolje da uzme i 35 miliona evra kada već mladi fudbaler ne želi da nosi plavi dres…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter