0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Bizaran nasrtaj Olimpijinog stranca na bivšeg centra Partizana umalo izazvao veliki incident u Stožicama (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.19 u 18:55

Odlične role imali su na jednoj strani Domen Lorbek, na drugoj Zoran Nikolić.

Olimpija je kod kuće sa 91:78 porazila Megu, takav ishod odgovara Partizanu u borbi za plej-of, ali ne i Krki koja je sada usamljena na poslednjem mestu.

Slovenačka ekipa je rešila meč u poslednjoj četvrtini u kojoj je bila puno bolja. Peh koji se desio Dejanu Milojeviću jeste povreda Adama Mokoke kojeg na parketu nije bilo u drugom delu utakmice. Olimpija je nešto lošije ušla u meč, što srpski tim nije uspeo da kazni pa je do poluvremena stekao prednost od svega osam razlike.

Međutim, dosta bolja igra slovenačkog tima na startu drugog poluvremena kada je Olimpija nadoknadila minus, te je rezultat na startu završne deonice bio izjednačen. Na početku četvrtog kvartala igralo se koš za koš, ali takav ritam nisu uspeli da isprate gosti. Lorbek je opet zablistao u ovom periodu, dok je bitnu rolu imao i Marko Simonović koji je sa šest poena u finišu znatno doprineo pobedi svog tima, kao i Tratnik.

U finišu desio se i incident između Miloša Koprivice i Isufa Sanona. Ukrajinac nije želeo da pusti loptu koja je bila u rukama centra Mege, usled čega su se dva igrača doslovce našla u klinču. To nije bilo dovoljno Sanonu koji je želeo i fizički da se obračuna sa Koprivicom, ali su ostali igrači na terenu to sprečili.

ABA j.t.d. liga, 15. kolo:

subota

Igokea – Crvena zvezda 77:79
Partizan – Krka 87:55
Cedevita – Cibona 89:68

nedelja

Olimpija – Mega 91:78
19.00 Mornar – Zadar

ponedeljak

18.00 FMP – Budućnost

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter