0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo ‘lisicama’, ali i ‘slepim miševima’

Objavljeno: 12.01.19 u 10:10

Prethodnih dana padali smo „samo“ zbog jednog meča, a prvog dana vikenda ponuda je dobra i pokušaćemo da skockamo dobitan tiket samo sa fudbalskim utakmicama.

LESTER – SAUTEMPTON 1 (2.00)

Dolaskom novog trenera gosti su popravili bodovni saldo mada je kvalitet na strani domaćina, koji će pokušati sa nova tri boda da uplovi na sredinu tabele.

BRISTOL S. – BOLTON 1 (1.60)

Nekadašnji član ‘elite’ nikako da uhvati dobar ritam u borbi za opstanak, a danas je zadatak veoma delikatan tako da ne treba da se očekuje iznenađenje, već uspeh domaćina.

VALENSIJA – VALJADOLID 1 (1.60)

Trka se zahuktava u Španiji, a domaćin dugo nije mogao da proradi pred svojim navijačima i ovo je dobra prilika da upišu tri boda i pokažu uspon forme.

BOLONJA – JUVENTUS 2 (1.50)

Italijani se vraćaju na scenu u Novoj godini, ali slede okršaji na drugom koloseku u Kupu gde je šampion isto prvi favorit tako da se očekuje da preskoči ovu prepreku i nastavi put do same završnice.

Ukupna kvota na tiketu je 7.68.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter