8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Zvezda prodala Miloša Degeneka!

Objavljeno: 12.01.19 u 18:21

Nema više dileme oko toga gde će karijeru nastaviti štoper crveno-belih.

Nakon igranja Lige šampiona, te osvajanja jesenje titule došlo je vreme za rastanak.

Kako je naš portal to ekskkluzivno najavio pre nekoliko dana, sada je stigla i potvrda, Miloš Degenek potpisao je ugovor sa Al Hilalom. Pre pola godine ovaj momak stigao je u Ljutice Bogdana, a svojim dobrim partijama, pogotovo onom u Slacuburgu gde je bio jedan od najzaslužnijih za plasman u elitno takmičenje skrenuo je pažnju brojnim klubovima na sebe.

FOTO: STARSPORT

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić na jučerašnjem okupljanju igrača kazao je da crveno-beli neće zadržavati štopera, a po svemu sudeći unosna ponuda iz Saudijske Arabije nije mogla da bude odbijena. Defanzivac je u ugovoru imao klauzulu u iznosu od tri miliona evra, pa će toliko novca biti uplaćeno na račun beogradskog kluba.

Degenek je u crveno-belom dresu odigrao 33 meča, a u Beograd je stigao iz japanske Jokahome. On je trenutno sa nacionalnim timom na Kupu Azije, koji traje do 1. februara, a ‘kenguri’ brane titulu osvojenu pre četiri godine pred svojim navijačima.

(Na tragu informacije – Petar Lazić)

0
0

8 Komentara

  1. Kakav car ovaj Terzic. Ma mogu majstore da te mrze koliko hoces,ti si genije za ove transfere. Ja sve vise verujem da su njega minirali za interpol jer su zeleli da ga sklone iz FSS-a bas kao sto su Dzajica minirali,slali novinare i policiju zajedno ne bi li ga oblatili. 99.9% sam siguran da je to u pitanju. Covek je genije.Dovede Racica za dzabe proda ga za 2.2 miliona plus procenti,dovede Boacija za dzabe,proda ga za 5m pa ga vrati za duplo manje.Ulozi u Pesica 700k pa ga proda posle godinu dana za 4.2miliona,Grujica proda za 6m,Radonjica za 12 a ostane nam 7m,bracu Ilic za 5.5m, nadju Degeneka za 200k,odigra 30-ak utakmica i prodaju ga za 18 puta vecu sumu.A pritom Zvezda igra Evropu,zaradjuje dobru lovu,rastu cene igracima,vraca dugove i staje na noge.VELIKO BRAVO. Ljubomorni mogu samo da te mrze na celu sa iskompleksiranim Panticem.A tebi Milose hvala i srecno u daljoj karijeri.Najvise hvala za Salzburg.

    0
    0
    Odgovori
    • Овде се Звезда није ништа питала због те откупне клаузуле у уговору. Уосталом, довели га за 200.000€, шест месеци касније га продају за 3.000.000€. Гледано са економске стране, одличан писао. Једноставно, ово је једини начин да клуб опстане; купи јефтино продај скупље. У овим околностима друго решење, на жалост, НЕ ПОСТОЈИ!

      0
      0
      Odgovori
  2. Jedino će Zvezda da se pojača ako dovede kvalitetnijeg stranog štopera kao zamenu za Degeneka i stranog veznog igrača kao zamena za Krleta. Ovi što su došli nisu adekvatne zamene za kvalifikacije lige šampiona, gde smo u tom segmentu delovali prilično sporo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter