0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ NIŠA: Živković napustio Radnički!

Objavljeno: 12.01.19 u 14:25

Iskusni čuvar mreže Mladen Živković nakon godinu ipo dana napustio je Radnički iz Niša.

Živković je na Čair došao 2017. godine, za „Real sa Nišave“ odigrao je 30 utakmica, a svojim golmanskim bravurama brzo je postao miljenik Meraklija.

– Želim da se zahvalim ljudima u FK Radnički, na čelu sa Ivicom Tončevim na svemu što su mi pružili za ovih godinu ipo dana provedenih u klubu. Posebno mesto u mom srcu će svakako zauzeti navijači „Meraklije“, čiju sam ljubav i podršku osećao na svakom koraku. Kako na stadionu, tako i van njega. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da branim boje kluba kao što je Radnički i to u trenucima velikog uspona i uzdizanja kluba na mesto koje mu i pripada, kaže Živković..

Posebnu poruku Živković je imao za doskorašnje saigrače i stručni štab Radničkog.

– Svojim prijateljima i doskorašnjim saigračima, stručnom štabu na čelu sa Nenadom Lalatovićem, treneru golmana Miroslavu Stankoviću Kinetu kao i svim ljudima u klubu i oko njega želim da istraju i ostvare zacrtane ciljeve, a ja ću iz prikrajka navijati za njih, poručuje Mladen Živković.

Živković poručuje da će odluku o narednoj profesionalnoj destinaciji doneti u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter