0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezdin đak potpisao za Sarajevo, Srbija remijem otvorila SP – okupili se crveno-beli

Objavljeno: 11.01.19 u 23:30

Nekoliko veoma interesantnih vesti obeležilo je današnji dan.

Rukometna reprezentacija Srbije danas je odigrala prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu, a izjavom nakom meča selektor Nenad Peruničić privukao je veliku pažnju.

Trener Partizana Zoran Mirkovića suočen je sa kadrovskim problemima na početku priprema, dok se dvojac talentovanih reprezentativaca vratio u Humsku nakon pozajmica.

Danas je na stadionu ‘Rajko Mitić’ održana prozivka igrača pred početak priprema. Na stadionu se pojavio i novajlija Erik Jirka, a trener kluba iz Ljutice Bogdana govorio je o njegovom statusu u ekipi.

U centru pažnje, kada je u pitanju crveno-beli tabor poslednjih dana je defanzivac Miloš Degenek. O njegovom transferu danas je govorio Zvezdan Terzić, a on je otkrio i koje su ponude odbijene. Kada je u pitanju ovaj defanzivac, za njegove usluge u red je stao još jedan klub, a dobrom igrom on je danas učestvovao u pobedi svoje selekcije na Azijskom kupu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović na sjajan način dočekan je od navijača svog novog kluba, dok je momak koji je igrao Evropsko prvenstvo sa mladom reprezentacijom i osvojio titulu sa Zvezdom danas potpisao za Sarajevo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter