0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Na red je došla i egzotika…

Objavljeno: 11.01.19 u 10:15

Imali smo juče tri od četiri pogotka tako da se polako bližimo konačnom uspehu, a pred vikend sledi zagrevanje sa mečevima iz nekoliko šampionata u kojima se vodi borba za bodove.

LION – REMS 1 (1.50)

Nekako uvek kada je potrebno domaćin zakaže pred svojim navijačima mada većeras može da se očekuje pobeda nad rivalom, koji igra dobro samo na svom terenu mada posao nije lagan.

VALJEKANO – SELTA GG (1.70)

Sa razlićitim raspoloženjem su ušli u novu godinu tako da gosti će pokušati da dođu bar do boda i u gostima imaju recept tako da je po gol na obe strane realna opcija okršaja u predgradju Madrida.

FILIPINI – KINA 2 (1.60)

Jordan je sa dve pobede iz dva meča već izborio plasman u drugi krug, a ista prilika se pruža Kinezima, koji treba da pod vođstvom Marčela Lipija opravdaju ulogu favorita i overe prolaz pre poslednjeg kola u grupi.

LIDS – DERBI 1 (1.80)

Bili su se zahuktali i pored odsustva pojedinih igrača domaćin je uspevao da održi korak, a imaju priliku da pred svojim navijačima upišu bitan uspeh u borbi za elitni rang.

Ukupna kvota na tiketu je 7.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter