1
Domaći fudbal

Armin Djerlek Partizan - Radnik 10.11.1018. Novembar 10. 2018. Beograd, Srbija, Super liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ĐERLEK PROPUSTIO PROZIVKU: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno…

Objavljeno: 11.01.19 u 11:17

Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za drugi deo sezone, a na prvoj prozivci nije bilo Rikarda Gomeša, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali ni Armina Đerleka.

Mladi Novopazarac dobio je ovčije boginje, od kojih se oporavlja u svom gradu:

– Da nije ozbiljno, bilo bi smešno…  Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre sedam dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo, rekao je Đerlek a prenosi zvanični sajt kluba.

Otkrio je Đerlek i kada će biti jasniji datum njegovog povratka, ali i ko je „zaslužan“ za prinudnu pauzu:

– Već sledeće nedelje bi trebalo na kontrolu. A kako sam dobio? Od bratanca…Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga, dodao je on.

–  Baš mi je juče bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto…Javljaju se igrači, pitaju kako sam – Bambi, Sveta i drugi…Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve..Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove, zaključio je Đerlek.

Redovnoj prozivci na početku nove fudbalske sezone nisu prisustvovala dva igrača FK PartizanaRikardo Gomeš, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali i mladi Armin Đerlek, koji je dobio ovčije boginje (varičele).

Pored njega, Mirković ne može da računa ni na povređene Marka Jankovića i Svetozara Markovića.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter