0
Fudbal

AZIJSKI KUP: Kinezi se ne šale, ‘volejčina’ zvezde Superlige Kine za TV špice! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.19 u 16:27

Selekcija Kine je obezbedila prolaz u dalju rundu Azijskog Kupa.

Rezultatom 3:0 je Kina porazila Filipine u Abu Dabiju.

Na stadionu ‘Muhamed Bin Zajed’ je selekcija Kine odigrala jedan sjajan meč, a posebno se istakao napadač Šangaja Vu Lej sa dva prelepa pogotka.

U finišu prvog poluvremena je kineski nacionalni tim slomio otpor Filipinaca sjajnim pogotkom Vu Leja. Vezista Šandong Lunenga Đunmin Hao je odigrao sa strane do Leja koji je odmah po prijemu, sa ivice kaznenog prostora uputio veoma lep i precizan udarac i savladao golmana filipinskog nacionalnog tima.

A zatim još jedna majstorija. Opet Vu Lej, u 66. minutu, takođe je asistent bio Hao. Ovoga puta reč je bio u slobodnom udarcu sa desne strane, centrirao je Hao, činilo se u prvi mah prejako, ali pravo do Vu Leja koji je iz voleja savladao Mikaela Falkesgarda.

Još jednom je prekid bio koban po Filipince, kada je Ju Dabao postavio konačan rezultat na deset minuta do kraja. Treću asistenciju je Hao Đunminu ‘ukrao’ jedan od defanzivaca Filipina koji je nakon njegovog centaršuta iz kornera odigrao rukom, a lopta se odbila do Dabaoa koji se odlično snašao u toj situaciji.

(Izvor: YouTube/Goal)

AZIJSKI KUP:

Petak:

Filipini – Kina 0:3 (0:1)
(Vu Lej 40, 66, Ju Dabao 80)

17.00 Kirgistan – Južna Koreja

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter