0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTONOV ZA HS: Lepe ponude su na mom stolu, sa jednim klubom je odmaklo daleko, Partizan nije bila realna opcija…

Objavljeno: 10.01.19 u 22:28

Nemanja Antonov je bez premca budućnost srpskog fudbala, moderni levi bek i momak kog mnogi vide jednog dana kao idealnu zamenu za Aleksandra Kolarova.

Bio je jedan od najzaslužnijih za zlato omladinaca Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2015. godine. Dobrim partijama skrenuo je pažnju na sebe, te je istog leta sa Karaburme odleteo za Cirih gde je postao član Grashopersa. Nije dobio pravu šansu u Švajcarskoj i posle epizode u Partizanu i povratka u ‘zemlju satova i čokolade’ rešio je da okrene novi list.

Nemanja Antonov je za sada slobodan igrač, ali bi taj status uskoro trebalo da se promeni. Mladi levi bek je u pregovorima sa BATE-om iz Borisova.

– Istina je, pregovaram sa BATE Borisovim. Mogu slobodno da kažem da su razgovori daleko odmakli i da sam iz dana u dan bliži Belorusiji. Čuo sam se sa Nikolom Vasiljevićem (nekadašnjim saigračem iz OFK Beograda) koji je tamo i imao je samo reči hvale za klub. Planirao sam da okrenem i velikog prijatelja iz reprezentacije Srbije Aleksandra Filipovića. Ne bi trebalo pričati mnogo o BATE-u, najveći klub u Belorusiji i tim koji svake godine igra evropska takmičenja, to mi je sigurno pomoglo u odluci da stupim u pregovore – rekao ja za HotSport, Nemanja Antonov.

 BATE nije jedini klub koji ti je poslao ponudu, na stolu ih ima više?

– Tako je, ne bih baš da otkrivam imena klubova. Mogu samo reći da se radi o jednom klubu iz Belgije i jednom iz Rusije. Kao što već rekoh, tu je i BATE, za sada vagam.

 Posle odlaska iz Grashopersa mediji su te odmah povezali sa Partizanom, ali si tu informaciju brzo demantovao?

– Tako je, Partizan nije bila realna opcija u ovom trenutku. Iskreno, nosim loše iskustvo iz vremena kada sam u Humskoj igrao kao pozajmljeni igrač. Moje misli su iskreno usmerene ka inostranstvu – zaključio je za HotSport, Nemanja Antonov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter