1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Ponosan sam!

Objavljeno: 09.01.19 u 23:51

Košarkaši Partizana su slavili protiv Albe, a trijumfom protiv nemačkog tima nisu samo oduševili navijače već i trenera Andreu Trinkijerija.

On je posebno istakao učinak odbrane, ali i timsku igru svog kluba:

– Ako postoji timska pobeda, onda je ovo timska pobeda. Igrali smo dobru odbranu, gledali da stalno delimo loptu u napadu. Igrali smo dobro u svim fazama, timski, s mnogo agresije u odbrani. Bili smo pravi jer smo svoja tela stavljali na pravac lopte Albinih igrača. Primili smo neke lake koševe, ali smo ih spustili na ispod 70 poena, što znači da smo uradili dobar posao.

Istakao je popularni Trinki još jednom da je zadovoljan:

– Srećan sa, zbog mojih igrača. Za sve Grobare je atmosfera bila dobra, meni odlična, ali znam da oni mogu još bolje. Sve poštujem i ne želim da se moje reči na pogrešan način shvate. Svi želimo da malo, pomalo vratimo Partizan…neću da kažem na ono što je bilo, već da ga vratimo na neke stare staze. Mi želimo da se vratimo, da budemo važan faktor u košarci. 

Ipak…

– Voleo bih da se na teren ne ubacuje ništa, jer od toga niko ne profitira, rekao je Trinkijeri, koji je potom pohvalio Vanju Marinkovića:

– On je fantasitčan dečko koji ima ožiljke od nekih prošlih vremena. Nije mu lako da igra. Mi nismo doktori, ne spašavamo živote, a ja sam srećan jer je odigrao odlično u oba smera. Ako ga budemo malo više voleli, biće još bolji, rekao je Trinkijeri.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter