1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Grci bez nadigravanja, Siti jako od starta – kec na Armani

Objavljeno: 09.01.19 u 09:55

Nastavlja se trka na Kupu Azije i borba za bodove u još nekoliko zemalja, a za danas smo spremili miks sa košarkom, pošto su na programu dva kola Evrolige ove nedelje.

KATAR – LIBAN 1 (1.70)

Izgleda da favoriti još nisu uhvatili zalet pošto se muče u prvim mečevima, ali su juče bili uspešni što se očekuje i od Katara da pobedi na startu i ima miran rasplet u grupi.

MANČESTER SITI SITI – BARTON 2 + PRVO (1.60)

Veliki favorit i sa kombinovanim timom domaćin treba da ostvari ubedljivu pobedu i da revanš bude samo formalnost, a ‘građani’ žele plasman u finle u borbi za prvi trofej.

SMIRNIS – ATROMITOS PX (2.00)

U Kupu Grčke većina ekipa igra sa kombinovanim timovima pošto se igraju dva meča i ima dovoljno vremena da se ispravi eventualni kiks tako da je remi na poluvremenu realna opcija.

ARMANI MILANO – BARSELONA 1 (1.70)

Italijani posle niza loših sezona u elitnom takmičenju igraju dobro i ređaju pobede tako da i večeras žele ‘skalp’ gostiju, koji igraju promenljivo od starta sezone.

Ukupna kvota na tiketu je 9.24.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter