2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 FK Partizan-Pocetak Prolecnih Priprema Beograd, 09.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BATA MIRKOVIĆ: Ne mogu da tražim pojačanja, kada nemamo…

Objavljeno: 09.01.19 u 12:12

Strateg crno-belih govorio je o nepovoljnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi klub.

Iako je Partizanu potrebno osveženje u igračkom kadru, na to će morati da se pričeka.

– Situacija je takva, nastavljamo sa ovim kadrom koji je tu. Moramo dalje… Mislim da o pojačanjima možemo da pričamo tek ako nekoga prodamo. Ne mogu da kažem koga bismo mogli da prodamo jer još uvek nema konkretnih ponuda. Dobro znam šta u životu znači nemati. Takva nam je situacija, ne možemo da tražimo nešto ako nema, rekao je Mirković.

Potom je usledilo pitanje da li onda može od trenera da se traži rezultat, na šta je Bata Mirković rekao:

– Gledajući taj lanac, ne bi trebalo da bude tako.

Strateg crno-belih govorio je i o tome koga će od mladih igrača voditi na deo priprema koji će Partizan odraditi u Turskoj.

Pavlović i Stevanović će ići, a do polaska se možda odlučimo za još nekog, kao što je Balaš. Nadam se da će Marko Janković, Svetozar Marković i Armin Đerlek koji je dobio boginje biti spremni za napore u Turskoj, sutra će nam se pridružiti i Rikardo.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
0
0

2 Komentara

  1. само сиромашни тренер као Мирковић могао је прихватити задатак у тако тешким условима

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter