0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Zvezda neće pretrpeti debakl u Španiji, golovi u Londonu

Objavljeno: 08.01.19 u 11:10

Posle Bozića slede nove utakmice na terenima u Evropi, a nastavlja se Kup Azije i borba u drugom krugu Evrokupa, tako da sledi miks utakmica.

AMIJEN – ANŽE 1X (1.50)

U odloženom meču šampionata Francuske sledi velika borba, a domaćin je pod većim pritiskom zbog lošijih rezultata u finušu prethidne godine i učiniće sve da dođe bar do boda.

IRAK – VIETNAM 1 (1.60)

Iznenađenja su obeležila početak Kupa Azije mada su se juče probudili favoriti i počeli su da ređaju pobede, a Irak ima priliku da ostvari uspeh na premijeri.

TOTENHEM – ČELSI 3 + (1.70)

Derbi Londona zakazan je u polufinalu Liga Kupa i treba očekivati veliku borbu komšija sa golovima na obe strane, pošto su njihovi mečevi poslednjih sezona u svim takmičenjima baš efikasni.

UNIKAHA – CRVENA ZVEZDA DODATNI HENDIKEP 2 (1.55)

Derbi Evrokupa se igra u Malagi gde Unikaha dočekuje Crvenu zvezdu. Španci jesu favoriti, ali Zvezdi odgovara špansko tlo, te smo uvereni da i ako izgubi to neće biti sa preterano velikom koš razlikom.

Kvota je 6,32

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter