0
ATP

FOTO: STARSPORT

AUSTRALIJAN OPEN: Kecmanović, Krstin i Jorović na dva korak do glavnog žreba, Olga nije uspela

Objavljeno: 08.01.19 u 09:53

U Melburnu se igraju kvalfikacije za Australijan open u obe konkurencije, a jutro je obeležio srpski derbi u kom je kao pobednik izašao Peđa Krstin.

U muškoj konkurenciji u polufinale kvalfikacija za Australijan open prvi je na teren izašao Miomir Kecmanović koji je sa 2:1 u setovima bio bolji od Đanluiđija Kuincija. Srpskom teniseru su bila potrebna samo dva brejka kako bi srušio rivala. U borbi za finale igraće protiv Maksima Žanvijea iz Francuske.

U srpskom derbiju je Peđa Krstin pobedio Nikolu Milojevića posle duga tri seta sa 2:1 (4:6, 6:4, 7:6 (10:7)). U polufinalu protivnik našem igraču biće bolji iz duela Lukaša Lacka i Tima Smičeka.

Kod devojaka dalje je prošla Ivana Jorović koja je sa 2:0 (6:2 i 6:1) pobedila Kineskinju Han. Protivnica u polufinalu joj je Muhamad. Mlada Olga Danilović nije uspela da savlada Svaitek iz Poljske 1:2 (6:1, 6:7 i 5:7).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter