1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVERTON OSTAJE PUSTA ŽELJA PARTIZANOVACA: Brazilac napustio Italiju i potpisao ugovor sa novim klubom! (FOTO)

Objavljeno: 07.01.19 u 19:41

Defanzivni vezista potpisao je novi ugovor.

Kako je to naš portal pre nekoliko dana najavio Everton Luiz novije igrač Real Solt Lejka.

Ovu vest potvrdili su i njegovog klub SPAL-a, ali je isto učinio i član američke MLS lige u čijim će redovima Brazilac provesti narednih dvanaest meseci. Everton će u novom klubu biti na pozajmici do 31. decembra ove godine, a mala minutaža u klubu koji se takmiči u italijanskoj Seriji A glavni su bili razlog njegove odluke da potraži u nekoj novoj sredini više prostora za sebe.

Svojevremeno se pojavila priča, da bi ovaj igrač moga da se vrati u Humsku i ponovo zaigra za Partizan, ali od tog posla barem za sada neće biti ništa. Novi klub preuzeće obavezu da Evertonu isplaćuje platu od oko 600 hiljada evra, a precizirani su i dodatni bonusi u slučaju dobrog plasmana i njegovog učinka. Ukoliko budu zadovoljni, čelnici ekipe iz države Jute moći će da otkupe ovog Brazilca, pošto je u ugovor stavljena klauzula.

Everton je u SPAL prešao iz Partizana pre godinu dana i tada je potpisao ugovor do 2020. godine, uz opciju produžetka na još jednu godinu.

0
0

1 Komentara

  1. Ma bitno da je Zvezdi raspalio golcinu a onda to i lepo proslavio, da dok zvezda zivi pamti tu bombu a i Kahrimanko sa njom ahahahaha. Hajd hoce li koji delijas da odvali komentar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter