0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Nismo bili sjajni, ali važna je pobeda

Objavljeno: 05.01.19 u 22:38

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je da je znao da će susret protiv Mornara biti težak, ali i da ga raduje što je njegov tim uspeo da dođe do pobede uprkos slabijoj partiji.

– Mornar igra pametno, iskusni su i znao sam da će ovo biti teška utakmica za nas. Istrošilo nas je psihički igranje protiv zonske odbrane svih 40 minuta. Nismo bili sjajni, ali dobili smo tešku utakmicu, to je najbitnije. Setite se kako smo bili srećni posle Turk Telekoma, ali sam znao da ćemo kad-tad platiti cenu takvim utakmicama i završnicama. Teško je bez navijača i atmosfere, ali to nije izgovor. Izmislili smo pobedu, to je najvažnije. Renfro se nije bojao dok se nekima tresla ruka. Kopamo dalje, rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Upitan do toga šta je razlog oscilacijama, istakao je:

– Nije do karaktera, koliko do toga kako je ekipa sastavljena. Iskusni su igrali ovakve utakmice. Neiskusni se uplaše, koš je sve manji, promašuju otvorene šuteve. Neki ovo ne mogu da podnesu, zato sam mesec i po dana čekao da nađem igrača koji ovim mladima može pomoći u ovakvim situacijama, dodao je Trinkijeri. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter