1
Domaći fudbal

NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Zvezdino pojačanje napušta ‘Marakanu’, već je izabralo novi klub!

Objavljeno: 05.01.19 u 10:29

Poslednje zimsko pojačanje crveno-belih zbog jake konkurencije odlazi na kaljenje u komšiluk.

Poslednjeg dana decembra novi član Crvene zvezde postao je Dejan Vidić. Dosadašnji napadač Zlatibora potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije, ali mu već sledi odlazak na pozajmicu do kraja sezone.

Kako saznaje HotSport izbor je pao na Zemun, tako da će u komšiluku visoki napadač (197 centimetra) biti pod lupom crveno-belih.

Ovo je svakako dobar potez za obe strane, pošto je konkurencija u napadu žestoka i prednost imaju Ričmond Boaći i Milan Pavkov, dok minutažu očekuje i mladi Dejan Joveljić.

Plan je da se pronađe nova ekipa za Nikolu Stojiljkovića, koji nije opravdao očekivanje i ostaje da narednih dana bude poznat njegov status pošto je, kako smo najavili pred Novu godinu, zaintresovana Majorka.

Zvezda je dala zeleno svetlo i ostaje da Španci utanače detalje sa Bragom čiji je član bivši mladi reprezentativac Srbije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Vecina tih sto dolaze u zvezdu pokazuju da su pogresan klub izabrali, eto i sam Nikola St… To pokazuje samo da bi im Partizan bio bolji izbor, a sta zvezdi pozeleti osim skliznuce dole i katanac na vrata, za bolje fudbalsko vreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter