1
Evropske lige

GOTOVA STVAR: Dijego Godin prelazi u Inter

Objavljeno: 05.01.19 u 12:50

Višegodišnji štoper Atletiko Madrida, karijeru će nastaviti u Interu, ali tek od leta.

Urugvajski reprezentativac i stub odbrane Atletiko Madrida je prelomio – od leta 2019. godine će obući plavo-crni dres Intera i Primeru zameniti sve boljom Serijom A.

Godin je odlučio da ne produži ugovor sa Atletikom koji mu ističe u junu, a ‘jorgandžijama’ su tako ruke bile vezane da ga spreče da pregovara sa drugim klubovima.

Tako italijanski i španski mediji ovog jutra prenose informaciju da je Godin sve dogovorio sa Interom i da će ovih dana čak proći i medicinske preglede, nakon čega će staviti paraf i obavezati se na vernost koja će početi 1. jula.

Godin je sa Atletikom ‘u ljubavi’ od 2010. godine kada su ga kupili od Viljareala za 8.000.000 evra i od tada je osvojio po jednu titulu šampiona Španije, Kup Kralja i Superkup Španije, dva pehara Lige Evrope, igrao dva finala Lige šampiona i čak tri puta osvajao trofej Superkupa Evrope.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter