7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE NE PREDAJE: Nova ponuda poslata u Kruševac!

Objavljeno: 04.01.19 u 09:40

Crveno-beli su pojačali ponudu za igrača koji je imao sjajan učinak ove sezone, a njegova želja je da se preseli u Beograd pre inostranstva i sledi odluka posle Božića.

Nema dileme da Crvena zvezda pokušava da povuče još jedan pravi potez u dovođenju domaćih igrača, pa posle Miloša Vulića, ‘pikirala’ je još jednog igrača Napretka. Klubovi su već razgovarali, a crveno-beli su ‘podebljali’ ponudu za Aleksu Vukanovića (26) najboljeg strelca jesenje sezone u Superligi. Kako saznaje HotSport, lider šampionata je spreman da izdvoji 400.000 evra plus procenat od dalje prodaje i ostaje da se posle Božića pokuša da se sklopi transfer.

I sam igrač želi da pre inostranstva nastupa za Zvezdu, a od ranije stoje ponude stranih klubova koje su negde između 500.000 i 600.000 evra. Ipak, procenat može da vredi mnogo više u konačnom zbiru i „loptica“ je sada u polju predsednika Napretka Marka Miškovića.

Procene su da je pored Milana Pavkova potreban još jedan „razbijač“ i izbor je pao na njegovog saigrača iz ČSK iz Čelareva. Možda uskoro budu zajedno na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

7 Komentara

  1. Napredak je uvek bio odlican klub i odavno je Zvezda puna njihovih igraca. Trebala bi drzava to da podrzi. Imaju odlicnu skolu. Svaka cast. Drago mi za ovog decka nije ako da se probije izmedju igraca Partizana i Zvezde koji su placeni mnogo vise i imaju protekcije. To samo znaci da je klasa i Zvezda ne treba da stedi. Vulic i Vukanovic su prva liga igraci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo dovođenje Vukanovića bi bio najbolji potez Zuvezde u poslednjih 20 godina! Visok, brz, snažan i odličan tehničar, sve rešava u trku! Ovakvog igrača nema Evropa! Uzmimo za primer SLS: ni jedan napadač iz SLS nema ovakve karakteristike kao Vukanović, čak ih nemaju ni jedan od „kapitalaca“ Zvezde, a dovedeni su navodno da prave razliku!

    0
    0
    Odgovori
  3. звезда мора брже да игра а вукановић је брз играч.видјело се то у лиги шампиона да је фалило пробојности поготово у обе утакмице с наполијем,он може играти и крило и нападача и иза шпица.био би с павковом страшан тандем

    0
    0
    Odgovori
  4. екстра појачање би био .још иванић или ђуричић и јуну два екстра појачања и опет лига шампиона

    0
    0
    Odgovori
    • ne trebaju nam njih dvojica, imamo bolje od ivanića, a pogotovo nam ne treba đuričić koji ne želi da igra za zvezdu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter