0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘NAVIJAČ JE VIKAO NA MENE I DRŽAO PIŠTOLJ’: Lendejl otkrio zastrašujuć događaj posle ‘večitog’ derbija!

Objavljeno: 04.01.19 u 15:34

‘Nije uvek lako, ali je uvek lepo’, glasi navijačka poruka, ali i opis igranja u Partizanu Džoka Lendejla.

Centar crno-belih je u intervjuu za australijske medije otkrio jednu zastrašujuću anegdotu koju je doživeo posle izgubljenog derbija od Crvene zvezde.

– Igrati za Partizan je ludo. To je jedno od ‘gotivnijih’ iskustava koje sam imao, ali ponekad može da bude veoma, veoma zastrašujuće – rekao je Lendejl i detaljnije opisao događaj:

– Kada smo izgubili od našeg velikog rivala Crvene zvezde, na parkingu ispred dvorane je izbila tuča. Ne izmišljam ovo, 95 posto sam siguran da je lik koji mi je prišao i vikao na mene, imao u jakni pištolj dok je držao ruke u džepovima. Srećom, bilo je tu oko 150 policajaca u punoj opremi koji su se brinuli o tome da sve prođe mirno.

Međutim, i pored toga, sam ističe da obožava navijače Partizana.

 – Na kraju, ne bih voleo da igram ni za jedne druge navijače na svetu. Oni žive i umiru za košarku, a potpuno je ludo koliko mene ta njihova energija drži svaki put kada igramo, kod kuće ili na strani. Širom grada nema ničega osim ljubavi naših navijača. Ne bih ovo menjao ni za šta na svetu – poentirao je Lendejl.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter