0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u velikom grčkom derbiju, Espanjol prekida crni niz

Objavljeno: 04.01.19 u 09:30

Ponovo je “kiks’ Reala bio koban za naš tiket, ali smo pogodili iznenađujuću pobedu Himkija i golove u Mančesteru tako da je prošao po neki singl i okrećemo se novim izazovima pred vikend.

TRANMER – TOTENHEM 3 – 5 GOLOVA (1.80)

Kreće FA Kup i u ovoj rundi se uključuju članovi ‘elite’, a na otvaranju zahuktali gosti ne bi trebalo da imaju težak posao da pobede uz golove u mreži rivala koji se takmiči u četvrtom rangu.

ESPANJOL – LEGANES 1 (2.00)

Krajnje je vreme da domaćin prekine post od šest uzastopnih poraza i kod kuće obraduje navijače, mada ekipa iz predgrađa Madrida ume da pomrsi račune.

NANT – ŠATERU 1 (1.60)

U Kupu Francuske su česta iznenađenja, ali domaćin je najavio da će izvesti proverene adute tako da imaju ulogu blagog favorita, koju bi trebalo da opravdaju pobedom.

OLIMPIJAKOS – PANATINAIKOS 1 (1.50)

Velikani košarke u Grčkoj imaće okršaj u okviru Evrolige i gosti sa novim trenerom pokušavaju da uđu u pravi ritam, ali su crveno-beli u prednosti i pikirali su novu pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.64.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter