0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Leks

FLEŠ IZ MEGE: Milisavljević umesto Vukočića

Objavljeno: 04.01.19 u 14:00

Omladinski pogon Mega Bemaxa će nastaviti da vodi bivši igrač Mege Branko Milisavljević pošto se Vlada Vukoičić u dogovoru sa klubom povukao sa te pozicije zbog privatnih razloga i obaveza.

Milisavljević je u prethodnom periodu bio deo trenažnog procesa mlađih kategorija kluba i upoznat je sa sistemom rada sa mlađim selekcijama Mege, pa će pauzu u takmičenjima iskoristiti da preuzme vođenje juniorske ekipe Mega Bemaxa uz druge obaveze koje će imati kao šef omladinskog pogona kluba.

Vlada Vukoičić je na mesto šefa omladinskog pogona kluba i trenera juniora Mege došao u leto 2016. godine, pošto je prethodno od 2010. do 2012. bio glavni trener seniorskog tima. Već u prvoj sezoni je postignut istorijski uspeh za klub osvajanjem 2. mesta na finalnom turniru juniorske Evrolige u Istanbulu da bi naredne sezone juniori Mega Bemaxa postali šampioni prve sezone juniorske ABA lige. U toku njegovog boravka u klubu, šestorica igrača Mege iz juniorskog pogona su debitovala za prvi tim Mege, među kojima se izdvajaju Goga Bitadze i Nikola Mišković.

Brigu o omladinskom pogonu kluba će voditi Branko Milisavljević, bivši igrač Mege u dva navrata (2006. i od 2010. do 2012. godine), koji je tokom svoje izuzetno bogate internacionalne karijere igrao u 18 klubova u 9 država, a bio je i najbolji strelac tadašnje YUBA lige 2000 godine. Po završetku igračke karijere bio je trener BKK Radničkog i švajcarskog Monteja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter