0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVANIČNO: Veljko Paunović potpisao novi ugovor!

Objavljeno: 03.01.19 u 19:41

Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera nastaviće započet posao.

On je danas stavio potpis na novi ugovor sa klubom koji je i do sada vodio.

Nakon tri godine provedene u ovom klubu i isteka važećeg ugovora mnogi su očekivali da će Veljko Paunović promeniti sredinu. Međutim do toga neće doći, a kako je HotSport to ranije najavio, ovaj trener potpisao je novi ugovor sa Čikagom.

Ugovor je potpisan na dve godine, uz mogući produžetak na još godinu dana, a ovo će značiti da će srpski trener otpočeti svoju četvrtu sezonu u ovom klubu. Član MLS lige želi napredak sa rezultatima u sezoni koja startuje u martu i uskoro biće poznat budžet za potrebna pojačanja. Pored Bastijana Švajnštajgera u Čikagu bi trebalo da ostane i Aleksandar Katai. Bivši igrač Crvene zvezde je letos otkupljen od Alavesa, a iza sebe je imao  dobru sezonu protkanu sjajnim golovima, koje je davao i Nemanja Nikolić, član najbolje selekcije Mađarske. U stručnom štabu pored Paunovića su prvi saradnik Marko Mitrović i trener golmana Aleksandar Sarić, pa i oni ostaju na starim pozicijama . Pripreme za novu sezonu treba da krenu tokom ovog meseca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter