5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO DOKAZIVANJE: Ništa od odlaska, krilni napadač definitivno ostaje u Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 03.01.19 u 10:00

Pozajmica je bila opcija, a posle razgovora doneta je odluka da se nastavi zajedno u 2019. godini.

Skoro svaku ukazanu priliku je iskoristio Milan Jevtović da pokaže da ima potencijal zbog kog je došao u Crvenu zvezdu.

Uspeo je da završi misiju u Rozenborgu, gde je bio oslonac ekipe i zatim u Antaliji, dok je kod trenera Vladana Milojevića malo igrao. Spominjala se opcija odlaska na pozajmicu, ali su u klubu na čelu sa šefom stručnog štaba odlučili da krilni napadač ostane u ekipi i dobije priliku za novo dokazivanje.

Na tri fronta Jevtović je upisao 11 mečeva, a na terenu je proveo ukupno 407 minuta i uspeo je da postigne dva pogotka protiv Dinama iz Vranja i Napretka u Kruševcu. Konkurencija na krilnim pozicijma je velika, ali je otišao Nemanja Milić u Bate Borisov i za ove uloge na proleće konkurišu još standardni Ben i Simić, a pored Jevtovića priliku čekaju Srnić i Kafu, koji je najavio da neće napustiti Zvezdu do isteka pozajmice od Bordoa u junu.

0
0

5 Komentara

  1. A da mi pustimo Miloja da sastavlja tim po svojoj volji …zato i jeste trener…on je odgovoran kako za uspehe tako i neuspeh..ovaj tim je napravio čudo i nema mesta nikakvim kritikama..samo budala i neznalica iili ostrašćeni mali komša moze da kaze i kritikuje da smo primili uLŠ 17golova …od koga i u kakvoj grupi..i u toj najtežoj osvojena su velika četiri boda i do poslednjeg kola smo bili u igri…smetslo to nekom ili ne to je tako..zato od*ebite selektori i veliki znalci i pustite one kojima je to posao da ga rade….dok smo tu gde smo poštujem svaku odluku Miloja i ja bih imao zamerki kao navijač sto ovaj a ne onaj ali bi me bilo sramota da to kazem jer nisam na istom nivou kom o Miloje da bih sebi uopšte i dao za pravo da komentarišem…toliko

    0
    0
    Odgovori
  2. Istina je da ni jedan zvezdin stranac nije ispunio očekivanja u LŠ! Ben je odigrao svaku utakmicu i bio zaista neprimetan na terenu. Ničim nije dokazao da pravi razliku na terenu, nije imao ni jedan prodor, ni jedan dribling! Boaći je posebna priča, samo je trčkarao u krugu centra, bez ijednog pokušaja prodora i driblinga. Ebesilio je i u SLS dokazao da je zalutao u Zvezdi! Ipak je on došao sa Kipra, čija je liga na 84. mestu po FIFA standardu! Dovoljno je samo pogledati koliko smo golova primili u LŠ (17), pa videti da nam je odbrana na najnižim granama, a tu su prednjačili veoma spori Stojković i Savić! Ako svi ovi nabrojani igrači budu u timu za naredne kvalifikacije za Evropu, nema šanse da ćemo se kvalifikovati!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao Milojević će ukazati priliku Jevtoviću! To je obična laž, jer Milojević je poznat po tome da mu u ekipi ne igraju najbolji igrači, već oni koji su njegovi lični ljubimci! Najveći ljubimci Milojevića su Ben, pa onda Srnić! Jel’ neko misli da će Milojević dozvoliti da Jevtović igra pored Bena i Srnića?! Naravno da neće! Jer bi Jevtović odmah pokazao kakva je razlika između njega i limitiranih Bena i Srnića, a to sebi neće dozvoliti Milojević! Kada bi Jevtović dobio za celu sezonu unapred obezbeđeno mesto timu i izvođenje svih penala na utakmicama, postavilo bi se pitanje šta uopšte31-no godišnji, fizički inferiorni Ben radi u Zvezdi?!

    0
    0
    Odgovori
    • Кад порастеш бићеш М.Пантић. Са причом да је лимитиран Бен,да је лимитиран Срнић ти доказујеш да си ти лимитиран. Ти за Бена то кажеш,па Звезда давно није имала таквог играча. Лик нас је одвео у ЛШ,у тој утакмици у Аустрији дао два гола,против Трнаве асистирао у надокнади за пласман у ЛЕ и тад смо прошли у последње коло за ЛШ,и шта све још… Какве глупости људи пишу па ово је смешно. Јел си Јевтовићев брат,друг шта си кад тако баљезгаш. Ја разумем да има различитог мишљења,али да су Бен и Срна лимитирани,па то ни најомраженији гробари не би написали. Јел ти и Борјан има рефлекс к’о баба,јел Савић није одиграо главом ниједну? Има нас свакаквих..

      0
      0
      Odgovori
      • Dragi „Srki“ odmah se vidi da ti ne razmišljaš mozgom nego produžtkom kičme! Prvo, Ben od početka sezone ima zagarantovano mesto u timu i može da bira šta će da igra, da li desno ili levo krilo ili kreatora igre ili odmah iza napadača! Toliko ga Milojević forsira da je to prosto neprijatno za gledati! Šta je pokazao taj Ben na terenu?! Čista konfekcija, dao je desetak golova iz penala u SLS i to mu pripisuju kao dostignuće! Naravno, pratim svaku utakmicu Zvezde i ja još nikada nisam primetio ni jedan prodor ili dribling tog favorizovanog Berna. Ako grešim, dragi Srki molim te napomeni mi kada je to Ben napravio prodor ili dribling?! Na kojoj utakmici?! Da je npr. Meleg bio forsiran, celu godinu kao Ben do sada, on bi već bio reprezentativac Srbije a Meleg nije ni šansu dobio!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter