0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u derbiju Premijer lige, Himki favorit na Kanarskim ostrvima

Objavljeno: 03.01.19 u 09:42

Nisu se juče proslavili favoriti tako da sledi novi pokušaj u Novoj godini sa slabim izborom mečeva, a svakako da je poslastica veliki derbi u Engleskoj.

MANČESTER SITI – LIVERPUL 3-5 GOLOVA (2.40)

U zavisnosti kako se otvore karte u velikom megdanu možemo da očekujemo spektakl u okršaju dva giganta i različit meč u odnosu na Liverpul, kada su mreže mirovale, što se (ne)očekuje.

VILJAREAL – REAL MADRID 2 (1.80)

Nema dileme da je i mini pauza dobro došla za konsolidaciju timova tako da ćemo videti intresantan okršaj u kojem gosti jure pobedu za povratak na vrh tabele.

AVES – PORTO 2 (1.50)

Ukazuje se dobra prilika šampionu da ostvari pobedu na strani i umakne Benfici, koja je juče kiksnula tako da će gosti učiniti sve da ostvare novu pobedu za mirniji nastavak prvenstva.

GRAN KANARIJA – HIMKI 2 (2.10)

Na Kanarskim ostrvima je u prošlom kolu pao favorizovani Olimpijakos, pa Rusi dolaze u goste rivalu koji je u naletu i žele da pokušaju da dođu do pobede pored personalnih problema.

Ukupna kvota na tiketu je 13.93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter