5
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

ODLIČNA GODINA: Veliko priznanje za Milana Borjana!

Objavljeno: 02.01.19 u 10:15

Učinak u 2018. godini bio je besprekoran za čuvara mreže kako u nacionalnom timu, tako i u crveno-belom dresu.

Razne ankete su završene, a odličnu godinu Milan Borjan je okončao još jednim priznanjem za urađeno.

Navijači su odlučili da golman Crvene zvezde bude proglašen za najboljeg fudbalera Kanade za 2018. godinu. On je sa 166 bodova bio ispred supertalentovanog tinejdžera koji je potpisao ugovor sa Bajernom iz Minhena, Alfonsa Dejvisa (110), treća pozicija pripala je Džonatanu Osoriju iz Toronta u MLS ligi (96).

Golman šampiona Srbije jedan je od najzaslužnijih za plasman u Ligu šampiona, gde je imao odličan učinak, kao i u prvenstvu gde je nakon osvojene titule u maju ekipa iz „Ljutice Bogdana“ u novom šampionatu stvorila veliku zalihu na kraju prvog dela sezone.

Spominje se da bi Borjan mogao da se ponovo oproba u Evropi nakon što je nosio dres Sivasa, Ludogoreca i Korone, odakle je pre godinu i po dana stigao u Crvenu zvezdu.

 

0
0

5 Komentara

  1. Ahahaha, čudesnu sezonu???? Ahahaha, čudesno nameštenu sezonu a Evropa joj pokazala koliko je mala i gde joj je mesto čak ni u E od Evrope, kola im kreću nizbrdo polako ali sigurno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj covek zasluzuje sve pohvale i zahvaljujuci njemu Zvezda je imala cudesnu sezonu i zasluzuje da nosi kapitensku traku..Nadam se da ce ostati u Zvezdu i da napravimo jos jedan iskorak u Ligu sampiona i pokazemo svetu da i Srbija ima klub za velika dela

    0
    0
    Odgovori
  3. Ahahaha, neko bi se postideo tog priznanja, zaslugom pomaganja sudija priznanje, posten bi crveneo za takvo priznanje, Stojke je doktor za ovog, koja vest za sistem u raspadu koji namestanjem jedino i opstaje, i u zonskoj ligi bi vadio lopte iz mreze samo tako.

    0
    0
    Odgovori
    • Neko bi se postideo sto navija za isti klub kao i ti.Borjan je trenutno ispred Mustafe bar 10 mesta!Mustafa je jedan bivsi golman,bivsi covek i bivsi srbin!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter