0
Fudbal

LEPA VEST ZA LJUBITELJE FUDBALA: Ronaldo poslao jasnu poruku Ševčenku i Krstajiću…

Objavljeno: 02.01.19 u 14:40

Godina 2019. za Portugalce će biti veoma važna, jer će se u njoj boriti za odlazak na EP, ali i za prvi trofej u Ligi nacija.

Za selektora Fernanda Santosa, ali i ljubitelje fudbala u Srbiji u prvim danima 2019. godine stižu lepe vesti. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo se vraća u reprezentaciju. Vedeta Juventusa je tu vest danas potvrdila i možemo slobodno reći razočarala selektore Ukrajine i Srbije Andreja Ševčenka i Mladena Krstajića.

– U dogovoru sa stručnim štabom, nije me bilo u Ligi nacija, imam 33 godine, menjao sam zemlju i klub i bilo mi je potrebno vreme. Ali, sad sam ponovo tu – istakao je ‘CR7’ za portuglaski ‘Rekrod’.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo od Svetskog prvenstva u Rusiji nije nastupao za Portugaliju, tačnije preskočio je grupnu fazu novoformirane Lige nacija. Kako za sada stvari stoje on će se odazvati selektoru Fernandu Santosu za finalni turinir juna ove godine koji će se igrati u Gimaraešu i Portu. Takođe, 22. marta Portugalija dočekuje Ukrajinu u prvom kolu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo, dok tri dana kasnije u Lisabon im stiže Srbija.

Kristijano Ronaldo je za Portugaliju postigao 85 golova i odigrao je 154 utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter