0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI NAPUSTITI KINU: Kleo jeste u godinama, ali je i dalje tražen

Objavljeno: 02.01.19 u 17:10

Napadač koji se proslavio noseći dres Partizana i dalje je veoma tražen, pre svega u domovini, hoće li se vratiti…

Navijači Partizana se kunu u njega, iako mu je 33 godine sigurno bi ga rado videli ponovo u Humskoj, ali Brazilac ima drugačije planove. Posle sjajne sezone u drugoj kineskoj ligi Kleo bi mogao nazad u Brazil. Navodno, interesovanje za Brazilca sa ‘srpskim pasošem’ je pokazala Parana, klub koji je iz Serije A ispao u niži rang.

Sada se postavlja pitanje želi li ili ne Kleo da napusti Kinu gde je sigurno bolje plaćen. Bivši napadač Partizana, ali i Crvene zvezde postigao je 11 golova na 15 utakmica za Ćingdao iz Hanhaija. Pre toga u portugalskoj drugoj ligi je na 25 utakmica za Kovu de Pijedad postigao 12 pogodaka.

Kleo je u karijeri igrao za Moskavide, Atletiko Paranense, Crvenu zvezdu, Partizan, Gaungžu Evergrande, Kašivu, Goiju, Kova de Pijedad i Ćingdao. Brazilac poseduje pasoš Srbije, ali nikada nije dobio poziv da zaigra za reprezentaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter