0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki (SRB) v Pablo Carreno Busta (ESP) Beograd, 07.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ATP PLEJFORD: Troicki posle preokreta okončao takmičenje

Objavljeno: 02.01.19 u 10:37

Osmina finala čelendžera u Plejfordu proteći će bez Viktora Troickog, koji je takmičenje u ovom australijskom gradu završio porazom od Nemca Oskara Otea 2:1 u setovima.

Nije Troicki uspeo u provom, ali jeste u trećem gemu, da oduzme servis rivalu i povede 2:1, iskoristivši drugu brejk loptu u tom delu igre. Do kraja prvog seta sačuvao je vođstvo i sa 6:4 poveo 1:0.

Početak drugog seta doneo je totalno drugačiju sliku na terenu, pošto je Ote napravio brejk za 2:0, zatim još jedan za 5:1, pa je izjednačio ubrzo na 1:1. Imao je Troicki svoje šanse, ali nije iskoristio brejk loptu u petom gemu.

Odlučujući, treći set oba tenisera odigrala su dobro, servirali su sigurno, pa je „mirisalo“ da će pobednika dati taj-brejk, ali je u 11. gemu Troicki dopustio Nemcu da povede 0:15, potom i 15:40, a prva brejk lopta okončana je poenom za Nemca i prilikom da na svoj servis dođe do plasmana u osminu finala, što je Ote i uspeo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter